Termeni si conditii

INTERSHOP CONCEPT S.R.L. cu sediul social in Bucuresti str. Padureni nr.10 avand cod unic de inregistrare RO27742443, inregistrata la registrul comertului cu numarul J40/11463/2010 este unic importator si distribuitor in Romania al produselor REGENEPURE , si este PROPIETARUL magazinului online www.regenepure.ro, prin plasarea comenzilor cu ajutorul magazinului online va asumati si sunteti de acord cu termenii si conditiile mai jos mentionate. Pentru orice alte informatii ne puteti contacta telefonic la numarul: 0761.61.40.40.


Generalitati:


Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.


Accesand pagina - Termeni si conditii - puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.Definitii:


Societatea care detine si administreaza site-ul www.Regenepure.ro, este denumita Proprietar. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.Regenepure.ro, este denumita Client.


Fotografiile digitale, textele, datele, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.Regenepure.ro, vor fi denumite in continuare continut.


 


Drepturi de autor:


Intregul continut al site-ului www.Regenepure.ro este a Proprietarului si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).


Folosirea fara acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).


Astfel, sunt interzise: accesarea site-ului www.Regenepure.ro de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel, fara acordul propietarului.


 


Securitatea datelor personale si a informatiilor:


Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.


Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.Declinarea responsabilitatii:


Proprietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.


Proprietarul si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Proprietarul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.


Valoarea maxima a obligatiilor Proprietarului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Proprietar de la clientul respectiv, excluzand taxele de livrare.


 


Termene de livrare:


Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 1-2 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii pe serverul gazda a site-ului www.Regenepure.ro.


In cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.


Prin predarea coletului se transferă şi responsabilitatea asupra integrităţii produselor comandate, dar numai după verificarea de către client a cantităţii şi calităţii produselor comandate şi plata preţului.


 


Taxe suplimentare:


Pretul produsului, cel afisat pe site, este si pretul platit de client, si include pretul produsului si cheltuieli de livrare,  pentru comenzi de minim 300 lei. In cazul comenzilor cu valoare mai mica de 300Lei, costul de livrare este de 15Lei pentru aria de acoperire a firmei de curierat, va vom comunica ulterior taxele suplimentare si timpul de livrare. Din acest motiv avem si o cantitate minima de livrare pe tip de produs si pe colet.


Proprietarul nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului, cu exceptia costurilor de livrare percepute de firma de curierat.Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@regenepure.ro .


 


Frauda:


Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.regenepure.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.regenepure.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.regenepure.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


 


Litigii:


Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din BucurestiComenzi Online si Retururi:


Momentul incheierii contractului este momentul emiterii facturii fiscale sau in lipsa acesteia: bonul fiscal, sau avizul de expeditie. Factura fiscala are statut de contract comercial.Facturile proforme si ofertele comerciale au valabilitate limitata la 2 zile lucratoare de la emitere. Dupa acest termen isi pierd de drept orice fel de obligativitate comerciala sau contractuala.Returul produselor se supune legilor comertului la distanta numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat. Comenzile care au fost ridicate de la punctele de livrare sau livrate direct clientilor prin intermediul personalului propriu site-ului nu sunt considerate achizitionate prin comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate, probate, acceptate personal si considerate corespunzatoare scopului si nevoilor Cumpărătorului.

Termenul limita pentru retururi a produselor livrate prin curierat este de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului. Nu se accepta retur produsele desigilate.

Taxele pentru transportul returului sunt suportate de catre Cumpărător.


Garantia produselor:


Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.regenepure.ro au durata de valabilitate 12Luni de la data desigilarii.