Ce spun medicii specialisti.


      "Recomand Regenepure NT tuturor pacientilor mei aflati in stadiul post-operator. Este cel mai sigur sampon pentru par si scalp si nu contine sulfati si parabeni."
~ Dr. Glenn Charles, D.O.
dr Glenn Charles Specialist transplat de par.

Membru FLORIDA, USA ISHRS din 1997
EDUCATIE/ SPECIALIZAT SI CERTIFICAT IN:
DIPLOMAT OF THE BOARD OF OSTEOPATHIC MEDICAL EXAMINERS PART i, II, III.
DIPLOMAT OF THE AMERICAN BOARD OF HAIR RESTORATION SURGERY JANUARY 2001


"Multi dintre pacientii nostri ne cer o recomandare atunci cand vine vorba de samponul pe care trebuie sa-l foloseasca dupa efectuarea transplatului de par. Majoritatea sampoanelor sunt prea puternice si nu pot fi folosite in primele luni de la efectuarea transplantului, acestea continand ingrediente care pot dauna foliculilor de par. Recomand Regenepure DR pacientilor nostri pentru ca are ingrediente benefice si nu contine sulfati. Regenepure ajuta la eliminarea reziduurilor de la nivelul scalpului pe care unii pacienti le pot avea in primele luni de la transplant, pentru ca pielea inca se vindeca. Incurajam pacinetii nostri sa foloseasca atat Regenepure DR cat si Regenepure NT ca sistem eficient pentru ingrijirea parului."
~ Dr. Hussain Rahal, M.D.
dr Hussai Rahal

Canada & USA
A efectuat primul transplant de par asistat robotic in Canada.
TRICHOLOGISTS


Ce este trichologia?  Este o ramura a dermatologiei care se ocupa cu studiul stiintific al sanatatii parului si a pielii capului.

Mereu recomand sampoanele Regenepure si balsamul pacientilor mei, ca parte a tratamentului pentru afectiuni ale scalpului, fiind produse naturale ce nu contin sulfati si parabeni.

~ Pam Jameson-Smith, Trichologist

Pam Jameson-Smith trichologist

I.A.T.
Australia